Vanhempainnetti
Sieltä löydät monipuolista tietoa ja hyödyllisiä välineitä vanhemmuuden ja perheen arjen tueksi.

Nuorten netti tarjoaa nuorille tekemistä ja tukemista.

Perhekahvila

Perhekahvilassa tutustut uusiin ihmisiin ja voit jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa.  Lapsille perhekahvilassa riittää leikkiä ja puuhaa.

Perhekahvilaan on tervetullut kuka tahansa lasta hoitava aikuinen (isä, äiti, mummi, kummi, lastenhoitaja), joka haluaa lapselle ja itselleen seuraa toisista kaltaisistaan. Kahvilan toiminta on maksutonta ja vapaamuotoista, lapset leikkivät ja aikuiset nauttivat vertaistuen mahdollisuudesta.

Toisinaan perhekahvilassa järjestetään ohjelmaa, esim. lastenvaate-esittelyjä, satuhetkiä, leipomista jne. Älä jää yksin, vaan tule viihtymään meidän kanssamme!

PERHEKAHVILA KIRKONKYLÄLLÄ

Kirkonkylän perhekahvila maanantaisin kello 10-13 Pappilassa, Valtatie 100 B. Parillisilla viikoilla seurakunnan vuoro ja parittomilla MLL:n. Kävijöille ruokaa tarjolla pieneen hintaan

PERHEKAHVILA SIRKASSA

Sirkan perhekahvila on tällä hetkellä tauolla. Syksyn aikana päivitetään tilannetta.

Kittilän perhekahvila MAANANTAISIN
kello 10-13 Pappilassa, seurakunnan kanssa vuoroviikoin. MLL:n vuoro parittomina viikkoina.

Pappilan perhekahvilassa on mahdollisuus ruokailuun pieneen hintaan!

Kaukosessa ei ole tällä hetkellä perhekahvilaa, mutta jos siihen löytyy innostusta, ole yhteydessä yhdistykseemme.

Sirkan perhekahvila ei ole tällä hetkellä käynnissä, mutta jos siihen löytyy innostusta, ole yhteydessä yhdistykseemme.