Vanhempainnetti
Sieltä löydät monipuolista tietoa ja hyödyllisiä välineitä vanhemmuuden ja perheen arjen tueksi.

Nuorten netti tarjoaa nuorille tekemistä ja tukemista.

Perhekahvila

Perhekahvilassa tutustut uusiin ihmisiin ja voit jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa.  Lapsille perhekahvilassa riittää leikkiä ja puuhaa.

Perhekahvilaan on tervetullut kuka tahansa lasta hoitava aikuinen (isä, äiti, mummi, kummi, lastenhoitaja), joka haluaa lapselle ja itselleen seuraa toisista kaltaisistaan. Kahvilan toiminta on maksutonta ja vapaamuotoista, lapset leikkivät ja aikuiset nauttivat vertaistuen mahdollisuudesta.

Toisinaan perhekahvilassa järjestetään ohjelmaa, esim. lastenvaate-esittelyjä, satuhetkiä, leipomista jne. Älä jää yksin, vaan tule viihtymään meidän kanssamme!

PERHEKAHVILA KIRKONKYLÄLLÄ

Perhekahvila kokoontuu joka toinen maanantai (parilliset viikot) Soikkelin talossa Valtatie 24 (Shellin vieressä) kello 10-13. Tarjolla ruokaa 3e / aikuiset ja 2e/ lapset. Tervetuloa mukaan!

HOX. Seurakunnan perhekahvila kokoontuu joka toinen maanantai (parittomat viikot) Serkussa Valtatie 26 kello 10-13.

PERHEKAHVILA SIRKASSA

Sirkan perhekahvila on tällä hetkellä tauolla.

Kittilän perhekahvila MAANANTAISIN
kello 10-13 Soikkelin talossa Valtatie 24 (Shellin vieressä). Perhekahvila kokoontuu joka toinen maanantain parilliset viikot.

Perhekahvilassa mahdollisuus ruokailuun hintaan 3e/ aikuiset ja 2e/ lapset.

Kaukosessa ei ole tällä hetkellä perhekahvilaa, mutta jos siihen löytyy innostusta, ole yhteydessä yhdistykseemme.

Sirkan perhekahvila ei ole tällä hetkellä käynnissä, mutta jos siihen löytyy innostusta, ole yhteydessä yhdistykseemme.